Maatwerk

Op zoek naar maatwerk interieur dat perfect aansluit bij uw wensen? Bij Van Meijl Interieurbouw creëren we hoogwaardige en op maat gemaakte interieuroplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met onze expertise in interieurontwerp, fabricage en installatie bieden wij unieke oplossingen die stijl, functionaliteit en vakmanschap combineren.

Voor bedrijven die een efficiënt en professioneel kantoor willen, bieden we op maat gemaakte kasten, werkstations en opbergruimtes die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken met u samen om een interieur te creëren dat de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers bevordert. Indien gewenst betrekken we uw binnenhuisarchtitect bij ontwerp en realisatie. 

Voor particulieren die hun interieurdromen willen realiseren, bieden we een breed scala aan maatwerk interieurproducten. Op maat gemaakte kasten, tv meubels, en inloopkasten. Prachtige badkamermeubels die uw badkamer een luxe uitstraling geven. Ook kasten om uw wasmachine op hoogte te brengen met opbergruimte voor andere zaken. Met hoogwaardige materialen creëren we aantrekkelijke oplossingen die naadloos passen bij uw persoonlijke stijl en ruimte. 

Wij ontvangen u graag op onze locatie om de mogelijkheden te bespreken!

 
Naar uw wensen

Winkelinrichting, toonbanken en balies voor de zakelijke markt. Maatwerk in alle maten en vormen.  

Ook voor het netjes afwerken van uw zolder. Alles netjes opgeruimd en weggewerkt. Een mooie manier om ruimte aan uw huis toe te voegen. Stijlvol afgewerkt om te gebruiken als extra slaapkamer, werkkamer of opslagruimte.

Van Meijl Interieurbouw staat bekend om aandacht voor detail en een klantgerichte aanpak. Vakkundig ontworpen, gefabriceerd en geinstalleerd. Met oog voor duurzaamheid en milieu. 

Bezoek onze locatie om uw specifieke behoeften en wensen te bespreken. Met als doel een mooie en functionele interieuroplossing. Inspiratie

Hieronder vindt u een aantal fotoalbums uit de diverse categorieën waarvoor wij maatwerk maken. Kijk gerust eens rond en laat u inspireren.


Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op

Gerealiseerde projecten


Voor veel relaties hebben we de mooiste projecten mogen verzorgen. Kasten, TV meubels, interieur elementen, keukens op maat, beursstands, kantine inrichtingen, horeca inrichtingen. Een selectie hiervan: