Ergonomisch, functioneel en tot in de puntjes afgewerkt.

Onlangs hebben we met trots een project afgerond in de gemeente Cranendonck. Achter de keurig afgewerkte kastenwand, gemaakt van Egger plaatmateriaal met een houtdecor afwerking van donker eiken, schuilen niet alleen de aansluitingen voor gas, elektriciteit en internet, maar ook voldoende opbergruimte. Het geheel is strak afgewerkt met zwarte handvaten voor een moderne uitstraling. Door het gebruik van de scharnieren en lades van Blum met softclose is een jarenlange werking gegarandeerd.

Op de lage kasten hebben we een werkblad van krasvast en vochtwerend zwart HPL gemonteerd. Hierdoor ziet het er niet alleen stijlvol uit, maar is het ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.

We hebben de huishoudelijke taken zo ergonomisch mogelijk ingericht. Het wassen en strijken zijn geoptimaliseerd door de plaatsing van een wasstortkoker met een wasmand op hoogte. De was kan rechtstreeks vanuit de badkamer boven in de koker gedeponeerd worden. Hierdoor valt de was automatisch in de mand, en kan deze zonder bukken worden opgepakt en op de speciaal gemaakte uitschuifbare plank voor de wasmachine worden geplaatst.

Onder de droger hebben we een vergelijkbare plank geïnstalleerd, waardoor de was eenvoudig van de ene naar de andere machine kan worden overgeheveld. De strijkplank is altijd binnen handbereik in de vaste plek naast de stortkoker.

Kortom: we hebben gezorgd voor een strak afgewerkte, ergonomische en praktische inrichting, waardoor wassen en drogen een feestje wordt.

Bent u ook op zoek naar iemand die voor u een ruimte kan inrichten met zowel een ergonomische als functionele benadering, en daarbij een strakke moderne uitstraling kan realiseren? Neem gerust contact met ons op! We bespreken graag uw wensen.
Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op