Een keuken met persoonlijkheid

Uw droom wordt werkelijkheid bij Van Meijl Interieurbouw. Advies, ontwerp en plaatsen in één hand. Van klassiek tot modern en industriëel. Met toepassing van de beste materialen en apparatuur zoals Miele, Siemens, Quooker en Bora. Kwaliteit tot in detail. Een keuken om in te koken en om in te leven.

Uw behoeften en wensen worden vertaald in een op maat gemaakte keuken. Met de aandacht voor elk detail.

Een keuken met persoonlijkheid! Van Meijl Interieurbouw ontwerpt uw keuken en houdt rekening met uw indivuele voorkeuren, wensen en dromen. Alles op maat gemaakt in eigen werkplaats om perfect te passen en te voldoen aan uw functionele en esthetische eisen.

Renoveren? Ook van een bestaande keuken maakt Van Meijl Interieurbouw uw droomkeuken! Legplanken worden makkelijk bereikbare en overzichtelijke lades. Door het upgraden van fronten, grepen, scharnieren en eventueel apparatuur realiseren we uw nieuwe droomkeuken. 

Maak een afspraak op onze locatie en kom samen met ons tot de beste keuze!

 Uw droomkeuken

Een op maat gemaakte keuken is een waardevolle investering die zowel esthetisch als praktisch bijdraagt aan de waarde en het comfort van uw huis. Ontworpen volgens uw wensen en behoeften. Maximale functionaliteit, efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij de stijl en sfeer van uw interieur. 

Met zorg ontwerpen we de gewenste indeling, selecteren we de materialen, kleuren en afwerkingen. Zowel nieuw als bij keuken renovatie. Met toepassing van inbouwapparatuur van gerenomeerde merken als Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Miele, Liebherr en Bora. Ook werken we samen met lokale witgoed specialisten. Gerealiseerde projecten


Voor veel relaties hebben we de mooiste projecten mogen verzorgen. Kasten, TV meubels, interieur elementen, keukens op maat, beursstands, kantine inrichtingen, horeca inrichtingen. Een selectie hiervan: 


 

Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op