Keuken familie Engelen

Voor de familie Engelen uit Gastel hebben we een prachtig project voltooid dat hun woning heeft getransformeerd in een oase van stijl en functionaliteit. De keuken is het hart van hun huis geworden, met een indrukwekkende kastenwand en een gezellig kookeiland/bargedeelte.

De fronten van de kastenwand en het kookeiland zijn gemaakt van mdf eiken fineer, met een rustieke uitstraling die perfect past bij de warme sfeer van hun huis. Het composieten werkblad voegt niet alleen elegantie toe, maar biedt ook duurzaamheid voor dagelijks gebruik.

Een prachtig accent van de keuken is de koof met ledverlichting, die een subtiel maar sfeervol licht werpt op het werkblad en de kookruimte. De bladafzuiging van Novy panorama recirculatie zorgt voor een schone en frisse omgeving zonder hinderlijke afvoer.

Daarnaast hebben we ook een op maat gemaakte tv-kast gerealiseerd, die zich uitstrekt van muur tot muur en is voorzien van 3 kleppen. De fronten met houtdecor van 18 mm en het HPL-beplakte blad geven de tv-kast een moderne en eigentijdse uitstraling.

Bovendien hebben we ook gezorgd voor een prachtig wasmeubel, dat naadloos aansluit bij de stijl van de keuken en tv-kast.

Het resultaat is een samenhangende en sfeervolle ruimte die de familie Engelen dagelijks zal inspireren en verwelkomen.
Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op