Op maat gemaakt interieur

Interieurbouw is een essentieel onderdeel van de bouw- en ontwerpindustrie. Het omvat het ontwerpen, fabriceren en installeren van op maat gemaakte interieurs voor zowel particuliere als zakelijke ruimtes. Of het nu gaat om het inrichten van een kantoor, een winkel of een woonhuis. Interieurbouw speelt een cruciale rol bij het maken van functionele en esthetisch aantrekkelijke interieurs die aan de specifieke behoeften van u als klant voldoen.

Bij Van Meijl Interieurbouw leveren wij vakmanschap en creativiteit om uw droominterieur werkelijkheid te maken. Als toonaangevend interieurbouwbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en installeren van op maat gemaakte interieurs. Waarbij wij  nauw samenwerken met u als klant om uw visie en wensen te begrijpen en te realiseren. Dit begint met het opstellen van gedetailleerde plannen en ontwerpen die de lay-out, de materialen, de kleuren en andere elementen van het interieur omvatten. Vervolgens wordt het interieur op maat gemaakt in onze werkplaats, waar vakmensen met behulp van geavanceerde apparatuur en technieken de benodigde meubels, kasten, balies en andere elementen maken.
Mooi en functioneel

Ons vakmanschap omvat het maken en installeren van maatwerk interieurs. Ontworpen en gebouwd naar uw wensen om perfect te passen in de beschikbare ruimte. En om de functionaliteit te bieden waar u naar op zoek bent. 

Kantines, zitbanken, tafels, infobalies, wandbetimmering voor de zakelijke markt. Voor de thuisomgeving zijn we specialist in tv meubels, grote boekenkasten, waskasten tot totaalinterieur. Dit met toepassing van duurzame en milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. 

Maak een afspraak op onze locatie om de mogelijkheden te bespreken.

 Gerealiseerde projecten


Voor veel relaties hebben we de mooiste projecten mogen verzorgen. Kasten, TV meubels, interieur elementen, keukens op maat, beursstands, kantine inrichtingen, horeca inrichtingen. Een selectie hiervan: