IJssalon Pierre

Stap binnen in de vernieuwde zaak van IJssalon Pierre, waar onze doordachte aanpassingen een verbetering geven in de manier waarop ze werken. Met een vergroot werkoppervlak en een geïntegreerd kassa- en werkblad, hebben we een naadloze ruimte gecreëerd die perfect aansluit bij de behoeften van Pierre en zijn team.

In nauw overleg met Pierre hebben we de mogelijkheden verkend om de efficiëntie te maximaliseren en het werkcomfort te verbeteren. Het resultaat? Maatwerk kasten met diverse opbergmogelijkheden, waaronder kasten met deuren, open rekken met legplanken en handige ladeblokken, allemaal ontworpen om de werkdruk te verlichten en de workflow te optimaliseren.

Om te zorgen voor een vlekkeloze werking en duurzaamheid op lange termijn, hebben we gekozen voor hoogwaardige materialen. De lades zijn uitgerust met scharnieren van het gerenommeerde merk Blum, voorzien van softclose-mechanismen voor een geruisloze sluiting. De werkbladen zijn bekleed met HPL van Egger, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Met onze aanpassingen is IJssalon Pierre klaar om op volle kracht vooruit te gaan, met een georganiseerde en efficiënte werkomgeving die het mogelijk maakt om te focussen op wat echt belangrijk is: het bereiden van overheerlijke lekkernijen voor hun klanten.
Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op