Familie Engelen, Gastel

Van Meijl Interieurbouw maakt alles wat je vraagt. Door hun ervaring geeft Frank altijd daarbij de voor en nadelen zodat je zelf een overwogen keuze kunt maken. Frank geeft met al zijn ervaring advies zoals hij het ziet. Heeft met meerdere toeleveranciers contact en stelt kritische vragen zodat hij ons de juiste gegevens overlegd met daarbij veel informatie zodat je bijv voor de keus van welke koelkast te nemen je weet wat je wilt hebben

Wat bij de grote keukenvijzels niet kan omdat het daar om standaards gaat betreft maatvoering en uitvoering kun je bij hem wel je afmeting en uitvoering nemen die je graag hebt. Je word tijdens de bouw door Van Meijl Interieurbouw in stappen meegenomen zodat er samen de keuze gemaakt word ten aanzien waar en hoe je een bepaald deel wilt hebben. Frank houdt de planning strak in de gaten waardoor de planning liep zoals vooraf besproken was.

Van Meijl Interieurbouw heeft een goede service na de montage. Enige tijd na het ingebruik hebben van de keuken wordt alles nog eens goed afgesteld. Er word niet gezeurd over een uur extra werk, kwaliteit staat voorop.

Maatwerk komt hier 100% naar voren wat ik dus mis bij andere bedrijven die keukens aan de lopende band maken .