Totaal interieur familie Schasfoort

Voor het gezin Schasfoort hebben we een prachtig keukenproject gerealiseerd dat perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. De keuken is uitgerust met hoge kasten met fronten van rustiek mismatch blank gespoten MDF eiken fineer, wat een charmante en unieke uitstraling geeft.

Het composieten werkblad biedt niet alleen duurzaamheid, maar creëert ook een strakke en moderne sfeer. De bladafzuiging van Bora in recirculatiestijl zorgt voor een efficiënte en stille luchtzuivering, zonder dat er een externe afvoer nodig is. Het greeploze ontwerp, door middel van een greeplijst, zorgt voor een naadloze uitstraling en benadrukt de moderne esthetiek van de keuken.

Naast de keuken hebben we ook een prachtig dressoir gemaakt. Dit dressoir heeft een lengte van 420 cm en een elegant rvs frame. De fronten van MDF eiken crack old geven het dressoir een karaktervolle en vintage uitstraling.

Daarnaast hebben we ook de zolderbetimmering verzorgd, met muren van MDF, het plaatsen van een kozijn en het creëren van een sfeervol plafond.

Dit complete project biedt de familie Schasfoort een functionele, stijlvolle en gezellige keuken en woonruimte, waar ze volop kunnen genieten van heerlijke maaltijden en gezellige momenten samen.
Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op