Totaal interieur familie Wijnbergen uit Maastricht

Voor de familie Wijnbergen hebben we een prachtig project gerealiseerd om hun slaapkamer en werkkamer optimaal te benutten. In de slaapkamer hebben we op maat gemaakte slaapkamerkasten geïnstalleerd, inclusief een kast in de nis die perfect past bij de beschikbare ruimte. Deze kasten zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal van 38 mm dikte en voorzien van ingebouwde verlichting, waardoor een warme en sfeervolle ambiance wordt gecreëerd. Een zitgedeelte in een van de kamerkasten zorgt voor extra comfort en functionaliteit.

In de werkkamer hebben we een prachtig bureau op maat gemaakt, samen met een mdf wand en kasten in de nis. Deze oplossing biedt een efficiënte en stijlvolle werkruimte, waarbij het plaatmateriaal van hoge kwaliteit zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een slimme en handige airco-ombouw met een bergkast en ladekast, waarbij de bladen zijn uitgevoerd in hpl houtdecor voor een stijlvolle afwerking. Ook hebben we een praktische waskast ontworpen, compleet met een uittrekplateau om een wasmand op te zetten en voldoende ruimte om een strijkplank op te bergen.

Het eindresultaat is een perfect georganiseerde en smaakvolle leefruimte die voldoet aan de unieke behoeften van de familie Wijnbergen.
Wij staan voor u klaar!

Voor uw droomkeuken en interieurwensen. Van Meijl Interieurbouw staat graag voor u klaar. We helpen u graag verder. 

Bel ons op tel: 0610132308 of e-mail: info@vanmeijlinterieurbouw.nl.


Neem direct contact op